LKC Xidis

LKC Blogberichten

Parasol horeca gezocht!

xterior-logo

Het kan nogal vochtig zijn deze dagen en daarom willen we graag een Parasol horeca voor bij ons op het dakterras. We merken dat door het natte weer er minder mensen buiten gaan zitten en een Parasol horeca zou ervoor zorgen dat je droog op het dak kan zitten. Het is natuurlijk handig dat we langer gebruik kunnen maken van het seizoen en daarom is dit een hele goede oplossing.

Gezocht

We zijn nog niet zo lang bezig met ons restaurant en mdat we de kosten een beetje moeten spreiden zijn we opzoek naar een parasol horeca en het liefst van het merk Xterior.Van dit merk al windschermen en we zijn heel erg tevreden over de kwaliteit en de manier hoe deze er uit zien. Nu hebben we niet hele specifieke eisen behalve dat het er nog netjes uitziet en dat deze helemaal compleet is.

Een van de eisen is wel dat dit een blanco parasol is en er dus ook geen logo’s opstaan. Mocht er nog een terrasverwarmer bij zitten dan zou dit helemaal ideaal zijn. De prijs is nog nader overeen te komen we hebben wel een bepaald budget maar afhankelijk van de staat etc. is daar zeker uit te komen.