LKC Xidis

LKC Blogberichten

Voordelige geboortekaartjes jongens

geboortekaart-jongen

De komst van een kleine brengt vooral veel enthousiasme met zich mee. Het is natuurlijk zo dat er veel geregeld en aangeschaft moet worden om er zo zeker van te zijn dat alles zo soepeltjes mogelijk verloopt. Omdat er best veel spullen aangeschaft moeten worden moeten we wel opletten dat we wel een beetje op het geld letten want er moet achteraf dan nog het en ander bij komen.

Leuke prijzen

We waren al ver op weg met het lijstje van dingen die we nog moesten doen en spullen die gekocht moesten worden. Nu stond “geboortekaartjes jongens” op het lijstje. Mijn vriendin had al van wat mensen van haar zwangerschaps yoga groep gevraagd of ze tips hadden voor de geboortekaartjes jongens. Kisscards zou een voordelige website zijn met en mooi aanbod. We hebben samen een kijkje genomen en de prijzen waren verassend lager dan we in eerste instantie hadden verwacht.

Na de pagina’s goed doorgekeken te hebben kwamen we op een mooi kaartje uit en deze zouden we dan willen bestellen. Het verbaasde ons dat er op de website ook een gratis proefdruk werd aangeboden. We hebben de kaart als proefdruk besteld.

Het is een super leuk kaartje en we gaan deze zeker bestellen zodra de kleine er eindelijk is, en we op het kaartje de gegevens kunnen zetten!

Meer verhalen