LKC Xidis

LKC Blogberichten

Abstract schilderij gekregen

Logo-1-300x104

Voor mijn verjaardag heb ik een heel erg mooi abstract schilderij gekregen. Het schilderij was een cadeautje van mijn ouders. Normaal zou ik een schilderij niet zo graag cadeau willen hebben, omdat ik dat iets vind wat je echt zelf moet uitzoeken. Gelukkig hebben mijn ouders en ik dezelfde smaak.

Nog een schilderij

schilderijHet schilderij vond ik zo mooi dat ik nog een abstract schilderij wilde hebben van dezelfde kunstenaar. Mijn ouders hadden mij verteld dat ik op de website van ART YVO moest kijken. Op de website zag ik een aantal mooie schilderijen, maar mijn oog viel toch op een schilderij met hele warme kleuren.

De prijzen van de schilderijen waren ook nog eens oke. Het schilderij dat ik mooi vond heb ik via de website besteld. Normaal bestel ik nooit kunst via het internet, maar ik kon op deze website makkelijk met mijn eigen bank afrekenen.

Toen het schilderij binnenkwam was ik blij dat het precies zo was als op de foto. De kleuren waren in het echt nog warmer en daar was ik heel erg blij mee. Het schilderij heb ik op een speciale plek in de woonkamer opgehangen.

Meer verhalen