LKC Xidis

LKC Blogberichten

Marco Tozzi veterschoenen voor mijn man gekocht

Marco Tozzi veterschoenen

Marco Tozzi veterschoenen, heeft mijn man laatst online gekocht. Best wel uniek, omdat hij een moeilijker koper is. Moeilijk in de zin van, niets is goed voor hem. Vaak genoeg zijn wij de stad ingegaan om voor hem nieuw schoeisel te kopen. Winkel in en winkel uit, vreselijk. In het begin is het wel leuk, maar na tien winkels en nog geen schoenen, gaat de lol er snel af. 

Deze keer was het weer tijd geworden om voor hem andere stappers te zoeken. Ik zag de bui al hangen en had daar beslist geen zin in.  Marco Tozzi veterschoenen

Marco Tozzi veterschoenen online gekocht, zonder problemen

Wat zag ik er tegen op om samen met mijn man naar de stad te moeten gaan. Winkelen is wel leuk, maar niet voor hem. Hij heeft een zeer moeilijk karakter, vooral als wij op zoek moeten gaan voor hem. Een collega had mijn verhaal aangehoord en gaf mij de tip om eens op de website van Shoetime te gaan kijken. Thuis gekomen, meteen haar tip opgevolgd en achter de computer gaan zitten.

Wauw, dat was het enige wat ik kon uitbrengen op dat moment. Wat hebben zij hier een enorm assortiment, ook voor mijn man. Zonder problemen heeft hij hier dan ook mooie Marco Tozzi veterschoenen gekocht.