LKC Xidis

LKC Blogberichten

Spa onderhoud vindt u bij Bodyfit

bodyfit_lang2-1

Het water van mijn spa werd een beetje smoezelig. Dit kwam omdat ik een beetje zuinig aan deed met de producten voor het onderhoud omdat deze bijna op waren. Gelukkig kon ik alles bij bodyfit bestellen en had ik dit al snel in huis.

De bestelling spa-reiniger

Normaal kocht ik spa onderhoud producten bij de speciaalzaak hier in de buurt. Deze speciaalzaak is helaas verhuist en voor de rest heb ik hier niets in de buurt die dit allemaal verkoopt. Mijn zoektocht ging daarom verder via het internet.

Toen ik de merken intypte voor het spa onderhoud kwam ik terecht bij de webshop van Bodyfit. Ze verkochten hier dezelfde producten van dezelfde merken maar voor een stuk lagere prijs. Ik twijfelde niet meer en ik heb gelijk alles besteld wat ik nodig had (het water moest snel grondig gereinigd worden).

Het pakketje met de spullen kwam binnen een aantal dagen al aan. Ik zat te wachten op de postbode en deze liet die dag nog wel even op zich wachten. Tegen het einde van de middag had ik de spulletjes in huis. Ik heb de producten gelijk gebruikt en het water werd weer een stuk helderder.

Voortaan ga ik deze producten bij dit bedrijf bestellen!

Meer verhalen