LKC Xidis

LKC Blogberichten

Laat hier uw trui borduren!

badges groot

Waar kan je nou een trui borduren?  Een trui borduren kan je laten doen bij Van Dongen met de Kroon. Zij zijn veruit de beste hierin en weten duidelijk wat ze aan het doen zijn. Het is dan ook fijn om met ze samen te werken, omdat de klant altijd op nummer een staat.

Opdracht

Van mijn baas kreeg ik de opdracht om evandongen logoen trui te borduren voor ons bedrijf. Dat wilde mijn baas cadeau doen aan iedere werknemer in het bedrijf. Het was dan ook een speciaal moment, omdat we tien jaar bestonden. Ik voelde me vereerd dat ik deze opdracht mocht overnemen. Ik kon ook maar mij een bedrijf terecht, en dat was Van Dongen met de Kroon. Zij zijn de beste, en weten raad met mijn opdracht.

Contact

De telefoon werd vriendelijk opgenomen door een van de medewerkers van het bedrijf, en ik werd vervolgens netjes te woord gestaan. De medewerkers wisten duidelijk waar ze het over hadden en konden  mij direct helpen met mijn vraag. Voor ik het wist, was het gesprek alweer afgelopen, en ontving ik een advies op maat een paar dagen later. Super bedrijf! Ik ga ze dan nu ook zeker aanraden bij vrienden, familie en collega’s.

Meer verhalen