LKC Xidis

LKC Blogberichten

Met alle privacy dobberen in je eigen zwembad

opblaas zwembad

Een zwembad in de tuin. Dat klinkt toch heerlijk. Er zijn waarschijnlijk weinig mensen die geen zwembad in hun tuin zouden willen hebben. Mocht het mogelijk zijn dan is het namelijk wel de meest makkelijke en prettige manier om af te koelen tijdens de hete zomermaanden. Een Intex zwembad is niet alleen comfortabel, maar zorgt er ook voor dat jij in alle privacy lekker kunt afkoelen. Daarnaast kun je door middel van een luchtbed ook nog eens heerlijk bruin worden terwijl je in het zwembad ligt. Op deze manier heb je met niemand iets te maken en hoef je met niemand rekening te houden. Dat klinkt toch in de oren als echte vrijheid?

Is jouw tuin er geschikt voor?

Ondanks dat een zwembad je van veel gemakken voorziet, moet je er ook goed over nadenken wat er allemaal aangeschaft moet worden voor een zwembad. Hetzelfde geldt voor een Opblaasbare jacuzzi. Een opblaasbare jacuzzi is weliswaar kleiner dan een zwembad, maar alsnog heb je voor beiden een aantal spullen nodig. Hierbij kun je denken aan verwarmingselementen, pompen, chloor, zeilen en bijvoorbeeld temperatuurmeters. Voor een groot opzetzwembad heb je hoogstwaarschijnlijk een frame nodig en een trap. Om het zwembad zo netjes mogelijk te houden kun je er nog voor kiezen om een beschermhoes toe te passen. Deze beschermhoes zorgt er niet alleen voor netheid, maar minimaliseert ook warmteverlies. 

Er is altijd wel een oplossing

Omdat zwembaden, jacuzzi’s en soortgelijke producten in allerlei verschillende soorten en maten gemaakt worden, is er eigenlijk voor iedereen wel een oplossing te vinden. Het is alleen de vraag of je bijvoorbeeld een deel van je tuin of balkon wil opgeven voor dit product. Een zwembad in de tuin zorgt er natuurlijk voor dat je ruimte kwijt raakt, maar je krijgt er ook een hoop voor terug. Daarnaast kun je in de winter het zwembad verwijderen en heb je weer net zo veel ruimte als eerst.