LKC Xidis

LKC Blogberichten

In Amsterdam een woning verhuren onder de leegstandswet

Amsterdam verhuren onder leegstandswet

Wist je dat het mogelijk is om in Amsterdam verhuren onder leegstandswet te realiseren?  Op zich lijkt het vrij lastig, echter zijn er een tal van bedrijven waar je terecht kan om dit waar te maken. Je dient er overigens wel rekening mee te houden dat niet iedere woning hiervoor in aanmerking komt. Hierover kan jouw gemeentedistrict meer advies geven indien gewenst.

Op het internet vind je voornamelijk bedrijven die jou hiermee van dienst kunnen zijn. Een makelaar zorgt er immers voor dat alle formulieren duidelijk en goed worden ingevuld. Tevens kunnen zij ervoor zorgen dat er een potentiële kandidaat wordt aangegeven. Het ideale hiervan is dat jouw woning verhuurd wordt zonder dat jij hier extra kosten voor in rekening krijgt.

Amsterdam verhuren onder leegstandswet

Wees hier tijdig bij!

Wanneer jij ervoor kiest om in Amsterdam jouw woning of appartement te verhuren onder de leegstandswet, dan dien je hier tijdig bij te zijn. Het feit dat er diverse eisen gesteld worden om dit waar te maken is van belang. Natuurlijk is het ook aan te raden om de potentiële huurder te leren kennen alvorens jij jouw woning toevertrouwd. Bij +31 Vastgoed ben je in ieder geval aan het juiste adres, zij zullen jou van punt tot punt begeleiden.