LKC Xidis

LKC Blogberichten

Nieuwsgierig naar een bouwkundig zwembad

nieuwatlantis-logo

Het leek mij een leuk idee om me goed te verdiepen in een bouwkundig zwembad dit komt omdat we ook opzoek zijn naar een nieuw huis en dan dwaal ik zo nu en dan af…

Voor de toekomst

We zijn wel van plan om in ons aankomende huis oud te worden. Daarom vinden wij het belangrijk dat we dan ook zijn voorzien van alle mogelijkheden. We hebben een paar eisen waaronder een grote tuin (het liefst met een zwembad) mocht dit niet lukken dan zouden we zelf een bouwkundig zwembad laten bouwen.

Na een paar huisjes te hebben bezichtigd zijn we uitgekomen op huizen waar eigenlijk geen zwembad aanwezig is maar wel met een grote tuin. Aan de ene kant vinden we het ook fijn dat we ons eigenzwembad kunnen laten bouwen omdat we dan alles op persoonlijk voorkeur kunnen afstellen.

Dit is de eerste keer dat we iets met een zwembad gaan doen dus daarom willen we natuurlijk weten waar we allemaal rekening mee moeten houden en wat het ons ongeveer gaat kosten.

Door vrienden zijn we doorverwezen naar NieuwAtlantis. Het bedrijf is gespecialiseerd in bouwkundige zwembaden en dit is dus ideaal voor ons! We hebben hier veel informatie kunnen verzamelen over ons toekomstige zwembad.bouwkundig zwembad