LKC Xidis

LKC Blogberichten

Verhuizen of restylen woning

Waar wij al een tijd mee lopen is de vraag of wij gaan verhuizen of gaan wij voor restylen woning? Wij wonen al een tijd in een knus huisje in Medemblik, iedereen kent elkaar en als er iets is kan je overal aankloppen. De grote vraag is nu of ik dit allemaal achter mij wil laten om elders helemaal opnieuw te moeten beginnen. Omdat wij zo erg lopen te twijfelen hebben wij de hulp van Your House Styking ingeschakeld. Natuurlijk schakel je dit bedrijf in wanneer je van plan bent om je huis te verkopen en zo je huis beter op de foto te krijgen om zo een groter publiek aan te trekken. restylen woning

Een geheel nieuwe kijk op ons huis

Voor ons was het meer om te kijken hoe wij ons huis voor onszelf aantrekkelijker konden maken en in het uiterste geval om ons huis sneller te kunnen verkopen. 

Twee dagen nadat wij Linda van der Eem van Your House Styling hadden gevraagd om ons huis een andere uitstraling te geven was zij al klaar. Met een dubbel gevoel zijn wij onze woning gaan bezichtigen, gaan wij verkopen of blijven wij hier wonen?? Toen wij de kamerdeur open maakte voelden wij ons meteen weer thuis, wat zag alles er geweldig uit, wij blijven hier wonen.