LKC Xidis

LKC Blogberichten

Wij gaan plavuizen laten leggen

Wij lopen al een tijd met de vraag wat er nu het beste op onze vloer beneden in huis gelegd kan worden. Wij hebben twee honden en drie kinderen welke vaak met vieze poten en voeten ons huis betreden. Vloerbedekking valt af, dat hebben wij momenteel liggen en het ziet er niet meer uit.

Zo kwamen wij bij LHP Vloeren terecht en hebben ons laten informeren welke vloer het beste bij ons gezin zal passen. Uiteindelijk zijn wij tot de conclusie gekomen dat wij plavuizen laten leggen. Over deze keuze hebben wij heel lang over nagedacht ook omdat wij de keuze hadden uit laminaat of een houten vloer.  plavuizen laten leggen

Mooie plavuizen

Na een zeer goed en vakkundig gesprek met iemand van de LHP Vloeren hebben wij mooie plavuizen uitgezocht. Wij hebben ons laten vertellen dat de mogelijkheid er is om onder de plavuizen vloerverwarming te leggen, lekker voor de wat koudere dagen. Ook zijn de plavuizen beter bestand tegen het krassen van de nagels van de honden wanneer deze weer eens met een dolle bui door de kamer rennen.

Nog even wat spullen uit de kamer halen en wij zijn klaar voor het laten leggen van de plavuizen. Wij zijn zeer benieuwd naar het eindresultaat.