LKC Xidis

LKC Blogberichten

Van Lier herenschoenen met bijpassende riem

logo-vanbommel

Schoenen met bijpassende riem zoeken is altijd een helse klus. Je hebt heel vaak dat je een mooi paar schoenen vind maar dat je bij de schoenen geen passende riem vind. Deze keer was ik opzoek naar Van Lier herenschoenen, omdat ik heb begrepen dat bij dit merk er vaak een riem wordt gemaakt voor bij de schoenen. Ik heb al een keer eerder Van Lier herenschoenen gehad en deze bevielen mij heel goed.

De riemvan lier

Ik was een paar Van Lier herenschoenen aan het passen in een winkel. Bij dit model kon je een bijpassende riem kopen en dan had je een mooie set. De schoenen zaten perfect alleen de riem was er niet meer in mijn maat. De verkoopster heeft mij geadviseerd om op de website “Van Bommel” te bezoeken. De schoenen heb ik wel gehaald onder de voorwaarde dat ik deze terug kwam brengen als ik de goede riem er niet bij kon vinden. Gelukkig was de riem nog bij te bestellen en kon ik de schoenen houden.

De riem heb ik heel erg makkelijk via de website besteld bij “Van Bommel” en deze kwam een aantal dagen later via de post binnen. Eindelijk heb ik dan een paar schoenen met bijpassende riem!