LKC Xidis

LKC Blogberichten

Goedkoop een Vespa scooter aanschaffen in Leeuwarden

Vespa is de koning van de retro scooters. Zoals je kunt verwachten bij luxe scooter merken als Vespa is de prijs niet bepaald goedkoop. Je kunt dan kiezen voor een budget scooter in Leeuwarden kopen, een tweedehands scooter zoeken of een nieuwe Vespa leasen als je even krap bij kas zit. Dit is onze top drie om goedkoop een Vespa bromfiets of snorfiets te kopen.

De Vespa Primavera en Vespa Sprint zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar, zoek jouw droom scooter uit in de webshop.

3. Een tweedehands scooter kopen

Bij een occasion weet je nooit zeker wat je krijgt, en de fabrieksgarantie zal reeds verlopen zijn. Als je technisch onderlegd bent en de historie van de scooter kent is het een optie, het blijft wel een gok die je veel geld kan kosten aan reparaties.

2. Een budget scooter aanschaffen

Je ziet overal, ook in Leeuwarden, van die goedkope budget scooters die lijken op de echte Vespa. Houd er rekening mee dat ze technisch gezien wat ouderwets zijn, en dat de onderdelen niet voor intensief gebruik gemaakt zijn.

1. Een Vespa scooter leasen

Een scooter op afbetaling kopen geeft je wat financiële ruimte omdat je niet direct het volledige bedrag hoeft te betalen en toch snel op een nieuwe bromfiets of snorfiets kunt rijden. Een scooter betalen in termijnen stelt je in staat een prijsklasse hoger te kiezen omdat je de kosten kunt spreiden.

Bekijk zelf alle merken, modellen en mogelijkheden online en maak jouw keuze. Ben je het eens met deze volgorde?