LKC Xidis

LKC Blogberichten

Een foto op aluminium is mooi en goedkoop

Omdat ik op zoek was aar een foto op aluminium goedkoop is maar ook mooi moet zijn, ben ik eens op het internet gaan zoeken. Mijn vriend en ik zijn gaan samenwonen en toen wij klaar waren met het schilderen van alle kamers, moesten deze natuurlijk mooi gestyled worden. Iets moois aan de muur dat past bij de kleur, moet een kamer een bepaalde sfeer geven. Toen ik op de website terecht kwam van: Wikiprintshop.nl, kwam ik al snel erg mooie voorbeelden tegen.

foto op aluminium goedkoop

Nog mooier dan verwacht

Ook ontdekte ik dat een foto op aluminium mooi kan zijn en ook nog eens goedkoop. Dit is immers wat iedereen wil toch? Toen ik de bestelling binnen had, was ik echt erg blij met het resultaat. Tevens kun je ook zien dat het materiaal van een uitstekende kwaliteit is. Omdat ik niet kon wachten tot mijn vriend thuis was, heb ik besloten om de mooie sierstukken zelf op te hangen. 

Al een poosje geleden heb ik op deze website een bestelling gedaan en omdat ik nog dagelijks blij wordt hiervan als ik een kamer inloop. Heb ik besloten om deze aanrader te delen op het internet. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website.