LKC Xidis

LKC Blogberichten

Comfortabele katoenen hoed heren

Bekijk de comfortabele katoenen hoed heren bij Hatland. Op de site zie je de katoenen hoed heren Wishmen, en die is verkrijgbaar in een drietal kleuren. Dit is eenvoudig te selecteren, onder de katoenen hoed heren Wishmen staat de prijs, en daar weer onder drie gekleurde bolletjes. Als je op zo’n bolletje klikt zie je de Wishmen in de kleur die je wil zien. De katoenen hoed heren is zo’n hoofddeksel wat je aan het begin van een week kamperen opzet, en niet meer af doet. Het biedt veel comfort. In Nederland is warm al snel benauwd gevolgd door een regenbui, een katoenen hoed is dan de oplossing.

Hatland heeft hoeden van andere materialen

De comfortabele katoenen hoed heren is misschien een echte zomerhoed. Maar dat is een strorieten hoed ook. Vooral de strohoed heeft zich bewezen bij werkzaamheden in het open veld. In warme landen dragen boeren zulke hoeden om geen zonnesteek op te lopen. Mocht je daar op uit zijn, links op de site kun je filteren. Links bovenaan kun je de seizoenen selecteren maar links onderaan product eigenschappen. Als je daar UPF50+ kiest, dan zie je hoeden die optimale bescherming bieden bij felle zon, en dit ondanks dat de strorieten hoed, die Hatland ook heeft, zich heeft bewezen.

Goede producten met een mooie afwering

Alle hoeden, voor zowel dames als heren, zijn mooi afgewerkt en van goede kwaliteit. Een hoed gaat lang mee, en naast functioneel is een hoed stijlvol. Naast de hoeden heeft Hatland een grote collectie petten. Kijk ook eens bij de petten, en ook die zijn van goede kwaliteit. In de winter kan het koud zijn dus dan zijn mutsen en handschoenen geen overbodige luxe. Hatland heeft een groot assortiment aan mutsen en handschoenen voor de winter, en ook die zijn netjes afgewerkt en van goede kwaliteit. De maatvoering van alles gaat makkelijk, er staat een maattabel op de site. Bekijk de site van Hatland.