LKC Xidis

LKC Blogberichten

De stijlicoon onder de spijkerbroeken

De spijkerbroek jacob cohen combineert Italiaans vakmanschap met strakke lijnen en een gestroomlijnde pasvorm voor een ontwerp dat perfect is voor een moderne gentleman.
De Jacob Cohën jean kenmerkt zich door een perfecte pasvorm, de typische zilveren knopen,én een label van echt paardenhaar!
Elke jeans is uniek, en worden met de hand worden verwerkt en afgewerkt, waardoor tijdloze stukken ontstaan ​​die op verschillende manieren kunnen worden gedragen. Elke broek heeft een code waarmee u de geschiedenis tijdens het productieproces kunt volgen!

Italiaanse kleermakerstechnieken en Japanse stoffen

Volledig met de hand vervaardigd in de regio Veneto in Noord-Italië, de spijkerbroek jacob cohen is er in zuivere donkere tinten en relaxte stonewashes, terwijl de pasvorm het volledige spectrum omvat, van slanke stretch-modellen tot meer op maat gemaakte silhouetten. Afgewerkt met logo-hardware in bijpassende kleur en merkpatches van leer, exoten en ponyskin, zijn ze het hele jaar door een must voor de denimliefhebber.
Met een Jacob Cohen spijkerbroek in je handen, is het vakmanschap dat in elk paar past, voelbaar. Met eersteklas Japanse Kurabo-denim in een reeks indigo-geverfde wassingen en slimme zelfkant-weefsels, wordt aan alles aandacht besteed, van de pasvorm van de jeans tot de individuele hardware van elke stijl. Kurabo Denim wordt al bijna een halve eeuw door de mode-industrie en denimliefhebbers over de hele wereld gekozen vanwege onze toewijding aan hoge kwaliteit, creativiteit en geavanceerde technologie

Meest verkochte modellen

Een spijkerbroek jacob cohen draagt ofwel het nummer “620”, “622” of “688”. Daarnaast een Het chino model heet de “Bobby”.
De 620 is het meest reguliere model met een regular fit pasvorm. De 622 is een slim fit model waarvan de broek laag op de heup ligt. Dit gaat samen met een met een kleinere voetwijdte, voor een moderne luitstraling. Als combinatie van de 620 en de 622 is de 688 ,een slim fit maar met een hogere taille band!